Kedd esti gurulás a Budapesti belvárosban

Esemény neve: Kedd esti gurulás a Budapesti belvárosban

Esemény időpontja: 2016-09-13 19:00 - 2016-09-13 22:00

Esemény helyszíne: Budapest XIV. kerület, Városliget, Olof Palme sétány

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Dunaguri

Résztvevők várható száma: 25 fő

Esemény rövid leírása: Görkoris bolyongás Budapest szép belvárosi részein és hídjain

Weboldal: www.dunaguri.hu

Facebook: https://www.facebook.com/groups/108295705857511/

Egyéb információk: Gyülekezés 18:45-kor az Olof Palme sétány Műjégpálya felőli végében. Indulás innen 19:00-kor. Várható útvonal: Hősök tere - Deák tér - Pesti és Budai rakpartok és hidak. (a pontos útvonal a csoport összetételétől és az időjárástól is függhet!) Visszatérés a Városligetbe lesz, de lehet közeben is bárhol csatlakozni és leszakadni a végén. FONTOS! Biztonsági okokból esőben vagy vizes útburkolaton nem gurulunk! A túrán mindenki, lehetőleg védőfelszerelésben, saját felelősségére vesz részt! A KRESZ-t és a civilizált közlekedés szabályait be kell tartani!Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: