Abonyi Sport- és Civil Kavalkád

Esemény neve: Abonyi Sport- és Civil Kavalkád

Esemény időpontja: 2015-09-19 08:00 - 2015-09-19 18:00

Esemény helyszíne: , Abony

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület

Résztvevők várható száma: 350 fő

Esemény rövid leírása: A hagyományosan sikeres helyi sportágak (birkózás, kézilabda, labdarúgás, triatlon-duatlon, karate, akrobatikus torna) népszerűsítése az abonyi illetve a kistérségi települések (Törtel, Jászkarajenő, Újszilvás, Kőröstetétlen) óvodás korú és általános iskolás korú gyermekeinek körében utánpótlás bázisok bővítése. Szabadidős sporttevékenységek népszerűsítése a város felnőtt lakosságának körében ingyenes bemutató edzések keretében (Zumba fitnesz, TRX edzés, Crossfit edzés, Jóga). Az egészséges életmóddal kapcsolatos szakmai előadások, egészségügyi mérések lebonyolítása.

Weboldal: www.feee.hu

Facebook:

Egyéb információk: Az esemény lebonyolításában, szervezésében a Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület, a Kinizsi DSE Abony, a Városunk Fejlődéséért Egyesület valamint a helyi sportági szervezetek és szabadidős szervezetek együtt vesznek részt. Előzetes tervek alapján, mintegy 300-350 résztvevő gyermek és felnőtt vesz részt aktívan a rendezvényen. A rendezvény lebonyolítását mintegy 100 önkéntes koordinálja. A program önkormányzati támogatással valósul meg,viszont az alacsony támogatási összeghez (500.000 Ft-ot nyert a pályázat) igen jelentős külső támogatásra is szükségünk van!Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: