Tour de Óbuda

Esemény neve: Tour de Óbuda

Esemény időpontja: 2015-09-20 08:00 - 2015-09-20 15:00

Esemény helyszíne: , Óbuda, Fő tér

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.

Résztvevők várható száma: 1000 fő

Esemény rövid leírása: Szeptember 20-án, vasárnap idén már a második óbudai kerékpáros napra, a Tour de Óbuda II-re invitáljuk a családokat és baráti társaságokat. Már az 5. éve hagyományosan az óbudai Fő térről rajtol mindkét távunk – a 15 km-es rövid és a 38 km-es hosszú táv. A Tour de Óbuda II. kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek, hiszen a túra útvonala végig a kiépített, biciklis úton halad. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a Duna-part különleges szépségére is! Rajt-cél: 1033 Budapest, Fő tér. Hosszútáv (38 km) rajtja: 9-10 h között Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda A hosszútávon 9:30-kor vezetett túra indul a társaságot kedvelőknek! Rövidtáv (15 km) rajtja: 10-11 h között Útvonal: Óbuda – Békásmegyer – Óbuda Az út során 3 szerviz- és frissítőállomással (Római part, Békásmegyer töltés vége, Szentendre eleje) készülünk, melyeknél a teljesítés igazolása céljából javasolt megállni. A regisztrációs lapot a rövid táv útvonalán két állomáson, a hosszú távon három állomáson látjuk el egy ,,Óbuda, mozgásban a város” pecséttel. A nyereménysorsoláshoz a regisztrációs lapokat kérjük 14 h előtt bedobni egy, a Fő téren elhelyezett ládába. A regisztrációs lap név, születési dátum, e-mail cím megjelölésével és a kettő vagy három állomás pecsétjével érvényes. A nyereménysorsoláson a jelenlévők között sorsoljuk ki az ajándékokat 14 órakor! A nyereménysorsolás előtt Jótékonysági tombolát tartunk az Összefogás Óbudáért Egyesület részére! A rendezvény INGYENES, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A kerékpártúrán fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott és kérjük a KRESZ szabályainak betartását.

Weboldal: www.obudasport.hu

Facebook: https://www.facebook.com/obudasport

Egyéb információk: További az eseménnyel kapcsolatos információkért keressen minket az alábbi elérhetőségeken: Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. Tel.: +36 (1) 388-9770 e-mail: titkarsag@obudasport.hu 1037 Budapest, Laborc u. 2.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: