Mobilitás - Kondipark Középiskolai Bajnokság

Esemény neve: Mobilitás - Kondipark Középiskolai Bajnokság

Esemény időpontja: 2015-09-20 09:00 - 2015-09-20 17:00

Esemény helyszíne: , Hajdúszoboszló, Sport utca - Kondipark

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Hajdú Rendészeti Sportegyesület

Résztvevők várható száma: 100 fő

Esemény rövid leírása: A Kondipark Középiskolai Bajnokság immár hagyományos jelleggel kerül megrendezésre a középiskolai diákok számára, ahol egyéni és csapatversenyben mérhetik össze tudásukat. A verseny a szabadtéri kondiparkon zajlik, úgynevezett körverseny formájában, melynek során saját testsúlyos gyakorlatok időre történő végrehajtásában versengenek az ifjú titánok. A legsportosabb oktatási intézmény díját az az iskola viheti el, akinek diákjai az összetett pontrendszerben a legjobban teljesítenek. Az esemény kiegészítő programokkal is rendelkezik, melynek során a sporttal kapcsolatos prevenciós, egészségmegőrző tevékenységeket, valamint sportbemutatókat szervezünk.

Weboldal: www.hrse.eu

Facebook: https://www.facebook.com/hrsedebrecen

Egyéb információk: Balogh József HRSE elnöke - +36703717542 hrsedebrecen@gmail.comKészíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: