SZUPI kupa

Esemény neve: SZUPI kupa

Esemény időpontja: 2015-09-26 09:00 - 2015-09-26 18:00

Esemény helyszíne: , 6726 Szeged, Kertész utca 3.

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Újszegedi Torna Club - Ultimate Frizbi szakosztály

Résztvevők várható száma: 50 fő

Esemény rövid leírása: Idén 5. alkalommal rendezi meg a Szegeden működő ultimate frizbi csapat az úgynevezett SZUPI kupát. Ezen az eseményen bárki részt vehet, a teljesen kezdőtől kezdve a tapasztalt ultimate játékosig. A csapatokat a nap elején sorsolással állítjuk össze oly módon, hogy az tartalmazzon kezdő és tapasztalt játékost egyaránt. Ezután az ultimate szabályai szerint mérkőznek meg a csapatok egymással. Az eddigi kalaptornáink nagyon jó hangulatban teltek, más országokból is csatlakoztak hozzánk. Idén sem lesz ez másként reményeink szerint.

Weboldal: https://www.facebook.com/UltimateSzufla?fref=ts

Facebook: https://www.facebook.com/events/474738615984812/

Egyéb információk: A részvétel regisztrációhoz kötött. Szeptember 12-ig várjuk e-mailben a lelkes játékosok jelentkezését. Részvételi díj 18 éven aluliaknak 2000 forint, 18 éven felülieknek 3000 forint. Ez magában foglal egy SZUPI logóval ellátott pólót és a pályabérlés költségeit.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: