nordic walking - botos gyaloglás

Esemény neve: nordic walking - botos gyaloglás

Esemény időpontja: 2015-09-25 10:00 - 2015-09-25 13:00

Esemény helyszíne: , Nagykőrösi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola (Nagykőrös, Kecskeméti út 39-41.)

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Pest Megyei Szabadidősport Szövetség

Résztvevők várható száma: 100 fő

Esemény rövid leírása: A nordic walking egy sportág, amelynek lényege, hogy egy pár speciális bot és különleges gyaloglótechnika segítségével hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthető az állóképesség, az izomerő, a mozgáskoordináció. Nélkülözhetetlen kellékei a speciális botok. A résztvevőket megismertetjük a mozgásformával, a botok használatával.

Weboldal: http://www.iskolatkeresek.hu

Facebook:

Egyéb információk: Az iskola egészség - és sport napján A nordic walking programról Dely Márta a +36 20 9751217 telefonszámon, a sportnap további eseményeiről Csete Zoltánné testnevelő a +36 53 351982-es telefonszámon ad bővebb felvilágosítást.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: