nordic walking - botos gyaloglás

Esemény neve: nordic walking - botos gyaloglás

Esemény időpontja: 2015-09-30 17:00 - 2015-09-30 19:00

Esemény helyszíne: , Erzsébet park Gödöllő

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Pest Megyei Szabadidősport Szövetség

Résztvevők várható száma: 15 fő

Esemény rövid leírása: A nordic walking egy sportág, amelynek lényege, hogy egy pár speciális bot és különleges gyaloglótechnika segítségével hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthető az állóképesség, az izomerő, a mozgáskoordináció. Nélkülözhetetlen kellékei a speciális botok. A résztvevőket megismertetjük a mozgásformával, a botok használatával. Korlátozott számban botokat is biztosítunk

Weboldal: http://www.margita344-2.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/tse.margita?fref=ts

Egyéb információk: A foglalkozások vezetője Pálffy Tibor kéri, hogy részvételi szándékodat jelezd a +36 30 295366 vagy palffytibor@indamail.hu email címen.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: