Családi Nap

Esemény neve: Családi Nap

Esemény időpontja: 2015-09-19 09:00 - 2015-09-19 21:00

Esemény helyszíne: , Cegléd, Vörösmarty tér

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Pest Megyei Szabadidősport Szövetség

Résztvevők várható száma: 100 fő

Esemény rövid leírása: Cegléd Újvárosi városrészének közössége szeretettel vár mindenkit egész napos programjára. Kispályás labdarúgásban és lábteniszben mérhetik össze erejüket az érdeklődők.

Weboldal: www.pemesz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/groups/1517013388511349/?fref=ts

Egyéb információk: Részletek a nap gazdag programjából: Programok :- 9 kor rövid megnyitó és egyben bemutatjuk a csoport 1 éves munkáját. (Fénykép kiállítás ) - 9:20 Nevezés a sportversenyekre Foci illetve Lábtengó sportágakban. -9:30 Jelentkezési lehetőség a Lecsófőző versenyre.4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk,Alapanyagot bográcsot és tűzrevalóról mindenki maga gondoskodik. A Kész ételeket és a frappáns neveket egyaránt díjazzuk. - 10 órakor Lecsófőző verseny kezdete. -12-kor Ebéd -14 kor Eredmény hirdetés -17-kor Utcabál. A rendezvény ideje alatt Olvasó és kézműves sarokkal várunk kicsiket és nagyokat. További felvilágosítást Bajusz Ritától a +36 30 6210955 telefonszámon. Szeretettel várunk mindenkit.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: