Tőkétől a pohárig szőlőhegyi terepfutó félmaraton és MTB mini maraton

Esemény neve: Tőkétől a pohárig szőlőhegyi terepfutó félmaraton és MTB mini maraton

Esemény időpontja: 2015-09-20 10:00 - 2015-09-20 23:00

Esemény helyszíne: , Tekenye

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Tőkétől a pohárig

Résztvevők várható száma: 200 fő

Esemény rövid leírása: Kiknek ajánljuk versenyünket? Mindenkinek, aki igényli és szereti a sportot, értékeli a szabadság élményét a gyönyörű természeti környezetben, és nem utolsó sorban azok számára is, akik már kedvelik, valamint akik majd ezután fogják kedvelni a kiváló tekenyei-zalaszentgróti borokat! Tehát ilyen társasággal találkozhat és futhat egy jót mindenki, aki eljön a tekenyi Mór-hegyre Tóth Győző barátom borászatához, hogy onnét együtt vágjunk neki az idén még hosszabb útvonalaknak! Ha figyeltek, a távok különböző pontjairól láthatók pl. az Alpok-alja, a Zala-völgye, a Somló, a Sümegi Vár és kis falunk, Tekenye templomtornya is. A szikkadt torkokat idén is a kiváló üdítő és szomjoltó hatású fröccsel vagy NaturAqua ásványvízzel frissíthetjük, útközben és a célban is.

Weboldal: http://www.toketolapoharig.hu

Facebook: http://7. „Tőkétől a pohárig” szőlőhegyi terepfutó félmaraton és MTB mini maraton

Egyéb információk: Futás: kb. 500 m a kicsiknek („Szőlőkerülő” futás): a mintegy 2 ha szőlőültetvény körbefutása, célban mindenkinek apró ajándék. 7,7 km: rövidebb távú specialistáknak és hobbi-futóknak, emelkedőkkel, lejtőkkel tarkított változatos tájon, egyes helyeken gyönyörű kilátással a Zala-völgyére 21,1 km: a teljes félmaratoni táv 365 m szintkülönbséggel, az igazi erőpróba, hegynek fel, völgynek le! 21,1 km VÁLTÓ: 3 (2) fős váltók, a távok: 6,5 km – 5,5 km – 9,1 km. A céges váltókat külön is díjazzuk! A váltó első tagja nevezhet a rövid távra is, a váltás után a rövid táv irányába futva. Kerékpár: 20 km hobbi kerékpárosoknak, itt eredményt nem hirdetünk. 40 km új útvonalon: Tekenye-Türje-Huszonya-Kisgörbői-Sénye-Tekenye Előnevezés: két előnevezési időponttal (részletek az Információknál) online a honlapon. Amennyiben ez bármilyen okból nem kivitelezhető, írj egy e-mailt a t.robi@agroforzala.hu címre, vagy hívd a 30/9794950 telefonszámot (Tarsoly Róbert)! Kérünk benneteket, hogy a szervezés és lebonyolítás gördülékenysége érdekében éljetek az előnevezési lehetőséggel, ami nem utolsó sorban díjkedvezményt is jelent! Helyszíni nevezés: erre is lesz lehetőség, 8,00 órától. Látóút: az eddigi sikerre való tekintettel idén is! Mintegy 9 km-es, kényelmes vezetett túra értékeink mentén, a résztvevők a végén ebédet kapnak, közben pedig borkóstolón vesznek részt. Ajánljuk mindenkinek, aki az intenzívebb futás helyett a kényelmesebb túrát részesíti előnyben, valamint a futók, kerékpárosok kísérő családtagjainak, barátainak és mindenki másnak!Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: