Kung fu, Qi gong, MediBall

Esemény neve: Kung fu, Qi gong, MediBall

Esemény időpontja: 2015-09-18 10:00 - 2015-09-12 10:06

Esemény helyszíne: , Bp. XI. Mérnök u. 35. ELTE-BEAC Sporttelep emeleti tornaterem

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Tung Harcművészeti Sportegyesület

Résztvevők várható száma: 25 fő

Esemény rövid leírása: Északi 7 Csillag Imádkozó Sáska Kung fu: Mozgásban kissé korlátozottak számára is egyszerű, de nagyon hatékony technikák, melyek önbizalmat és „tartást” adnak. Így nem válnak áldozattá és kiszolgáltatottá. Mottónk: "A Kung fu az élet mankója". Qi gong: lassú légzéssel összhangba hozott nyugodt, kis helyen elvégezhető „egészség védő torna” mely rugalmassá teszi az izmokat, inakat, megkönnyíti az ízületek szabad mozgását. MediBall: Felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a sejtek regenerálódó képességét, erősíti a vitalitást, gyakorlása során a jó kedv felszabadítja a „boldogság hormonokat”. Javítja, illetve visszahozza a finom motorikus mozgást.

Weboldal: http://Nincs

Facebook: http://Tung Se.

Egyéb információk: A foglalkozásokon kényelmes hosszúnadrág és pólóban, valamint mezítláb vagyunk. Fürdési lehetőség mindenütt van. Az időpontokat tartsuk be, nem késsünk az edzésekről. A Bp. XI. Ker. Mérnök utcában két alkalommal 18 és 25-én lehet kipróbálni mind három Kínai Mozgásművészetet. Kung fu edzések még Békásmegyeren, a Medgyessy Ferenc utcai Iskolában kedden és csütörtökön 17.30-19-ig lehet kipróbálni szeptember 15,22, és 29-én. Mindenkit szeretettel várunk :D Érdeklődni: 06702797020Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: