XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI

Esemény neve: XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI

Esemény időpontja: 2015-09-18 09:00 - 2015-09-19 17:00

Esemény helyszíne: , Merkapt Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/a

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda Kft.

Résztvevők várható száma: 22000 fő

Esemény rövid leírása: A Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényen 100 díjmentesen kipróbálható sportág jelenik meg azzal a céllal, hogy népszerűsítse a rendszeres testmozgást és segítse a gyermekek, felnőttek sportágválasztását. Az esemény 2007 óta kerül megrendezésre, s mára a főváros legnagyobb sportágakat népszerűsítő rendezvényévé nőtte ki magát, melynek célja, hogy minél többen kezdjenek el rendszeresen sportolni. A két nap alatt több mint húszezer résztvevő látogat el a sportközpontba. Pénteken elsősorban az előre beregisztrált óvodákat, iskolákat várjuk, de 14 órától és szombaton egész nap megnyitjuk a kapukat a családok, egyéni látogatók előtt is (9-17 óra között). A kipróbálható mozgásformák között verseny és szabadidős sportágak egyaránt szerepelnek, minden helyszínen szakemberek, edzők instruálják a látogatókat. A Budapesti Nagy Sportágválasztón számos neves sportszemélyiség, olimpiai, világ- és Európa-bajnok jelenik meg, valódi példaként állva az ifjúság előtt. A belépés ingyenes! Nyitva tartás 9-17 óra között.

Weboldal: http://www.sportagvalaszto.hu

Facebook: http://www.facebook.com/sportagvalaszto

Egyéb információk: Megjelenő sportágak, mozgásformák: akrobatikus kosárlabda, alpesi sí, amerikai football, asztalitenisz, atlétika, baranta, biatlon, canne de combat, capoeira, cheerleading, curling, darts, élethű hajómodellezés, Elit-Tréning-HKT, Esések iskolája, evezés, FIT-KID, floorball, francia-boksz /Savate, go, golf, gördeszka, gyeplabda, gyerek fitness, gyorstollaslabda, hegy- és sportmászás, íjászat, ITF Taekwon-do, jégkorong, jégtánc, jiu jitsu, kajak, kajakpoló, karate (Shito Ryu), kempo, kendo, kenu, kerékpárlabda, kézilabda, kick-boksz, kifling/kiflball, kosárlabda, kötélugrás, krikett, kronum, kutya agility, kyokushin karate, labdarúgás, lábtoll-labda, lacrosse, Leung Ting Wing Tsun kung-fu, lovasíjászat, lovassport, mediball, , mountainboard, muaythai, műkorcsolya, műugrás, művészi kerékpár, nanbudo, nemzetközi dámajáték, ökölvívás, öttusa, rádióamatőr sport, Rippel Brothers Akadémia,rögbi, röplabda, sakk, sárkányhajó, sepaktraw, Shirayan Vajramutthi, shotokan karate, síugrás, slackline, snowboard, sporthorgászat, sportlövészet, sportpoharak, SUP, szablyavívás, szinkronúszás, szituációs lövészet/Airsoft, Tactical CQC, tájékozódási futás,Talmácsi Motorosiskola, tamburello,táncsport távirányításos modellsportok, teke, tenisz,tollaslabda, tornasport, TRX, úszás,vitorlázás, vívás, vízilabda, WTF Taekwondo, Zen Bu Kan Kempo, Zumba fitness.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: