Bike Run Fest kerékpártúra

Esemény neve: Bike Run Fest kerékpártúra

Esemény időpontja: 2015-09-19 08:00 - 2015-09-20 16:00

Esemény helyszíne: , Sopron- Puchberg am Schneeberg (A)

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Real Magic Egyesület

Résztvevők várható száma: 800 fő

Esemény rövid leírása: A Bike Run Fest egy két napos kerékpártúra. 1. nap Sopron - Puchberg am Schneeberg: 75 km, 2. nap Puchberg am Schneeberg - Sopron: 110 km. A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít egy igazi családi, baráti sportos hétvégére. A túrán profik és amatőrök egyaránt indulhatnak. A párok, házaspárok, családok, baráti társaságok felejthetetlen élményeket szerezhetnek, miközben gyönyörködhetnek a táj szépségében.

Weboldal: www.bikerunfest.com

Facebook: www.facebook.com/bikerunfest

Egyéb információk: A túrát teljesítők között értékes ajándékokat sorsolunk ki!! Pl: mosógép, kerékpár, szárítógép, sportfelszerelések, vásárlási utalványok, stb... Információ kérés: 06 30 257 9948 vagy bikerunfest@gmail.comKészíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: