16. Miskolci Egyetemi Sportnap

Esemény neve: 16. Miskolci Egyetemi Sportnap

Esemény időpontja: 2015-09-23 08:00 - 2015-09-23 18:00

Esemény helyszíne: , Miskolc

Esemény típusa: Sporttevékenység

Szervező: Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club

Résztvevők várható száma: 2000 fő

Esemény rövid leírása: Résztvevők: Miskolci Egyetem hallgatói és oktatói. Sportági versenyek: kispályás labdarúgás, streetball, strandröplabda, atlétikai 7 próba, asztalitenisz, tenisz, tollaslabda, darts, sakk, csocsó. Kiegészítő programok: Karok Közötti Vetélkedő, vizifoci, főzőverseny, mini vidámpark, különböző szűrések és egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadások. Egyebek: sportági bemutatók, tagtoborzás az egyetemi sportegyesületének szakosztályaiba.

Weboldal: www.sport.uni-miskolc.hu

Facebook: www.facebook.com/miskolciegyetemisport

Egyéb információk: Az esemény sporttal töltendő rektori szünet keretében kerül megrendezésre. A sportági versenyekre előzetesen, online lehet jelentkezni. A versenyszámok többsége férfi, női és vegyes kategóriákban egyaránt meghirdetésre kerül. A részvétel a Miskolci Egyetem valamennyi hallgatója és oktatója számára ingyenes. A Karok Közötti Vetélkedőre az egyetem valamennyi kara 40 fős csapatot állít ki. A Sportnapot kvöető esti záróbuli minden résztvevő számára ingyenes.Készíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: