Tanévnyitó Ünnepség a Fogyatékos Diákok Sportjában

Esemény neve: Tanévnyitó Ünnepség a Fogyatékos Diákok Sportjában

Esemény időpontja: 2015-09-18 10:00 - 2015-09-18 13:00

Esemény helyszíne: , Magyar Sport Háza I. emeleti konferencia terem (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3)

Esemény típusa: Egyéb

Szervező: Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetség

Résztvevők várható száma: 100 fő

Esemény rövid leírása: A FODISZ célja, hogy szorosabbra fűzze a kapcsolatot az ország oktatási intézményeivel szakmai és operatív szempontokból egyaránt. A fogyatékos diákok sportjában a diákolimpiai versenyrendszer működtetése mellett mind a tanórán kívüli testnevelés, mind pedig a tehetséggondozás terén nagyon sok feladat áll a FODISZ előtt, amely feladatokat kizárólag az oktatási intézményekkel való szoros együttműködés mellett végezheti el hatékonyan és eredményesen, ezért a rendezvényre az ország egész területéről várnak iskolaigazgatókat, pedagógusokat, testnevelőket. A rendezvényt Szabó László a FODISZ elnöke nyitja meg, a résztvevőket köszönti Laurent Petrynka, az International School Sport Federation elnöke.

Weboldal: www.fodisz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/fodisz?fref=ts

Egyéb információk: A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött: http://www.fodisz.hu/esemyeny-regisztracioKészíts fotót és töltsd fel egy kattintással!

Oszd meg másokkal is az élményt! Olvasd le telefonoddal a jobboldali QR kódot és máris lehetőséged van fotóidat azonnal megosztani az Európai Sporthét honlapján és a rendezvény Instagram oldalán!
A kód leolvasásával mobilodra letöltheted az Európai Sporthét fotó feltöltő oldalát ahol egy kattintással tudsz fotót készíteni a rendezvényről. Ha jól sikerült egy gombnyomással feltöltheted a Sporthét honlapjára.

Ha még nem rendelkezel QR kód olvasóval az alábbi linkről letöltheted ingyenesen: